Tanara din Oarța de Jos,răpită de un tânăr din Basesti

O adolescentă de 17 ani a fost răpită și agresată de un tânăr de 19 ani din Sălaj. Operațiunea poliției Maramureșului a dus la găsirea și reținerea răpitorului în urma unui apel de urgență noteaza antena24.ro

O Alertă Terifiantă

Pe 28 februarie, Poliția Orașului Cehu Silvaniei a fost alertată prin apelul la 112 despre răpirea unei tinere de 17 ani din apropierea unui liceu din Cehu Silvaniei. Agresată și forțată într-un autoturism, fata din Oarța de Jos, Maramureș, a fost luată de un tânăr din Băsești, Maramureș, plecând într-o direcție necunoscută.

Salvarea și Consecințele

Poliția a reușit să localizeze cei doi tineri în Oarța de Jos, Maramureș. În plus, s-a constatat că răpitorul a distrus telefonul mobil al victimei. Cu dovezi strânse, poliția l-a reținut pentru 24 de ore și îl va prezenta procurorului pentru luarea măsurilor legale.

Eleva, în vârstă de doar 17 ani, provenea din Oarța de Jos, Maramureș, iar rapitorul, în vârstă de 19 ani, era originar din Băsești, același județ. Motivațiile exacte ale răpitorului rămân subiect de investigație, însă incidentul ridică întrebări legate de educația și de siguranța tinerilor în era digitală.

Related Articles