Scandal de proporții la „America Express”

Au ieșit scântei la „America Express” după ce Iulia Albu a criticat ținuta Anamariei Prodan. Agenta FIFA a reacționat prompt și i-a dat stilistei o replică de milioane.
În ultima ediție a emisiunii „America Express” și-a făcut apariția și Anamaria Prodan, care s-a alăturat echipei formate din Romică Țociu și fiul său, Cătălin. prezența agentei FIFA a fost o adevărată surpriză, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Singura care a fost nemulțumită a fost Iulia Albu, care nu și-a putut ține în frâu ochiul critic și a comentat ținuta fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf.
Cei care o urmăresc pe Anamaria Prodan știu că vedeta nu ratează nicio ocazie pentru a-și spune punctul de vedere sau pentru a se apăra, așa că replica ei nu a întârziat să apară. După ce au fost aproape eliminați, Romică și Cătălin Țociu au adus-o în echipa lor pe Anamaria Prodan, care s-a implicat activ în probele din ediția precedentă. Iulia Albu i-a reproșat că poartă un maiou care nu mai este în trend, însă Anamaria Prodan a evitat un conflict și a părut să nu fie deranjată de critici.

Anamaria Prodan s-a adaptat rapid la probele și formatul show-ului de aventură, alături de echipa Romică – Cătălin Țociu, însă Iulia Albu nu s-a abținut să facă un comentariu acid despre apariția ei, acuzând-o că alege să poarte un articol vestimentar demodat.

„Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre, ale tuturor. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000, dar iată’, a fost comentariul Iuliei Albu, la adresa Anamariei Prodan.

Surprinzător, Anamaria Prodan a preferat s-o ignore pe adversara ei din competiție, Iulia Albu, precizând că nu ține cont de remarcile celorlalți. Cât despre maioul în cauza, impresara de fotbal a punctat că îi scoate în evidență „corpul de invidiat’.

„Eu sunt Anamaria Prodan, eu nu am stat să ascult stânga-dreapta, căci nu am ascultat de când m-am născut remarca nimănui. Acum, brățările mele și le-ar dori măcar o unime să le aibă pe mânuță, dar e foarte greu. Trebuie să te naști de foarte multe ori, ori să te naști Anamaria Prodan să le faci. Eu nu am observat, eu am venit acolo pentru Romică. Știam că trebuie să câștigăm, lucru pe care o să îl vedeți într-un final (…) Cât despre maiou, eu port foarte multe maiouri, mai ales în Ecuador unde era foarte cald. Eu nu mă acopăr, căci sunt foarte frumoasă, am un corp de invidiat’, a spus Anamaria Prodan

Related Articles