Prin ce coșmar a trecut Andreea Bănică

Andreea Bănică a avut parte de o copilărie marcată de evenimente triste, chiar traumatizante. Vedeta și-a pierdut părinții devreme, însă până acum nu a putut uita teroarea prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic.
Aceste întâmplări au marcat-o pe Andreea Bănică și, în ciuda relației disfuncționale pe care a avut-o cu părinții săi, le simte lipsa celor care i-au dat viață, mai ales de sărbători.

„Mi-aș dori acel Crăciun în care măcar o dată să îi mai am pe ai mei. Aveam 21 când a murit tatăl meu și 23 când a murit mama mea. Între a murit bunicul. (…) Câțiva ani m-am cufundat în muncă și m-am mințit pe mine că sunt bine, și a fost bine până la urmă. (…) Când începe decembrie, îmi lipsesc ei, deși am cea mai frumoasă familie și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. (…) Dar prin asta trec de sărbători, de Crăciun, de Paște, Sfântul Andrei nu îți spun cum e pentru mine. (…) Eu stau să îmi veghez copiii, dar pe mine nu mă mai veghează nimeni. (…) Am înțeles demult ce înseamnă să fii singur pe lume”, a declarat Andreea Bănică

Related Articles