Gigi Becali, reacție șocantă, după ce un vlogger a vrut să îi ofere un cadou

Gigi Becali a susținut conferința ”tradițională” din fiecare săptămână, însă de data aceasta finalul a fost unul diferit. Mai exact, un vlogger a vrut să îi ofere un cadou, însă latifundiarul din Pipera l-a refuzat.
Imediat după ce Gigi Becali a închis conferința ”tradițională” susținută în fiecare săptămână, vloggerul român Tudor Buțan care are 300.000 de urmăritori pe Youtube a vrut să îi facă o surpriză afaceristului.

Tudor Buțan a mers la palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru după înfrângerea suferită de FCSB cu Oțelul Galați, scor 0-2, în etapa a 18-a din Superliga, și i-a oferit afaceristului din Pipera un tablou cu portretul acestuia.
„Domnule Becali, pot să vă fac un cadou?”, i-a transmis Tudor Buțan lui Gigi Becali, însă reacția finanțatorului de la FCSB i-a lăsat pe toți prezenți fără cuvinte, potrivit ProSport.

„Nu vreau cadouri”, i-a spus Becali, însă afaceristul a acceptat să se fotografieze cu vloggerul Tudor Buțan care este urmărit pe rețelele de socializare de peste 300.000 de persoane.

Related Articles