Descoperă Puterea și Versatilitatea Motocompresorului pe Benzină Michelin 270L, 9 CP, 300/598

Produs oferit de Toolsboxservices

Ai nevoie de o sursă mobilă de aer comprimat pentru proiectele tale, dar nu ai acces la curent electric? Cu motocompresorul pe benzină Michelin 270L, ai soluția perfectă pentru a-ți duce la bun sfârșit lucrările în cele mai diverse condiții. Conceput pentru performanță și durabilitate, acest compresor profesional este partenerul ideal pentru vopsirea balustradelor rutiere, aplicarea de confecții metalice pe șantiere fără sursă de curent electric, activități în agricultură, vulcanizări mobile, service-uri mobile și multe altele.

Caracteristici cheie:

  1. Motor Honda GX270 de 9 CP: Motocompresorul Michelin este echipat cu un motor Honda puternic, garantând o funcționare eficientă și fiabilă. Cu o putere de 9 CP și 6.75 kw, acesta se ridică la orice provocare.
  2. Turatie Redusa Pentru Durabilitate: Pompa motocompresorului funcționează la o turatie redusă, asigurând o durată de viață extrem de lungă și o fiabilitate crescută. Poți conta pe acest motocompresor pentru proiectele tale pe termen lung.
  3. Autoreglarea Acceleratiei: Motorul este prevăzut cu autoreglarea acceleratiei, cu comandă realizată printr-o supapă pneumatică. Acest lucru reduce considerabil consumul de carburant, făcând motocompresorul Michelin o alegere economică.
  4. Echipat Cu Tot Ce Ai Nevoie: Motocompresorul se livrează complet echipat cu o supapă de siguranță, regulator de presiune cu 2 cuple rapide, mâner pentru transport, robinet pentru preluarea unui debit mai mare de aer și 4 roți, dintre care 2 pivotante și 2 fixe cu pneuri mari, special concepute pentru a facilita deplasarea pe terenuri impracticabile.
  5. Date Tehnice Impresionante: Cu o capacitate a buteliei de 270 litri, o presiune maximă de 10 bar și un debit de aer aspirat de 600 l/min (30,6 m³/h), acest motocompresor este gata să facă față provocărilor oricărui proiect. Cu 2 cilindri și ungere cu ulei, este construit pentru a funcționa în condiții dificile.
  6. Transport Ușor și Manevrabilitate: Designul robust și versatil al motocompresorului Michelin îl face ușor de transportat și de manevrat, indiferent de locul în care lucrezi.
  7. Nivel Redus de Zgomot: Cu un nivel de zgomot de 78 dB (A), acest motocompresor oferă performanță fără a deranja mediul înconjurător.
  8. Dimensiuni Compacte și Greutate Redusă: Cu dimensiunile de ambalare de 160 x 56 x 123 cm și o greutate de 200 kg, motocompresorul Michelin este compact și ușor de depozitat sau transportat.

Dacă ai nevoie de o sursă mobilă de aer comprimat puternică, fiabilă și versatilă, Motocompresorul pe Benzină Michelin 270L este alegerea perfectă. Indiferent de proiectul tău, acest motocompresor va face față cerințelor tale și îți va oferi rezultate de calitate superioară. Achiziționează acum și descoperă puterea și versatilitatea lui Michelin!

Related Articles