Ce poți face de Ziua copilului?

1 iunie (Ziua copilului) este prilejul perfect pentru a te apropia de cei mici, dar și de a redescoperi frumusețea lucrurilor simple. Este momentul ideal pentru a rememora clipele frumoase ale copilăriei, dar și pentru a crea amintiri frumoase alături de cei dragi.

Vrei să te pregătești corespunzător de una dintre cele mai așteptate zile? Universul fantastic al copiilor merită explorat în moduri diverse. Dacă îți dorești să-i impresionezi pe prichindei, mai jos găsești câteva idei perfecte pentru a sărbători. 

Unde să mergi de 1 iunie?

Dacă ești o fire nonconformistă și vrei să insufli și micuților pasiunea pentru călătorie, poți pregăti o excursie de câteva zile cu autorulota. Este o escapadă binemeritată, departe de evenimentele mult prea comerciale sau de agitația orașului. Iată, așadar, câteva locații pe care le poți lua în considerare: 

  • Bușteni – Cascada Urlătoarea – Traseul către unul dintre cele mai frumoase puncte turistice ale zonei se face pe un drum forestier și durează maxim 2 ore. Are un grad minim de dificultate, așa că este potrivit și pentru copii.
  • Sinaia – Orașul încă mai păstrează vibe-ul din perioada monarhiei, ceea ce va atrage în mod sigur atenția copiilor. Nu ai cum să ratezi fosta reședință regală sau casa memorială George Enescu – o lecție interesantă de istorie, dar și o aventură cu iz de poveste.
  • Salina Turda – O salină unică în lume, amenajată ca un parc de distracții subteran. Copiii vor fi încântați de experiență, tocmai pentru că le va stârni imaginația și atenția la detalii. Pentru o vizită turistică, pentru copii, elevi sau studenți este 30 de lei.

Idei de activități pentru copii de 1 iunie

Dacă ai ales deja autorulota de vanzare, e timpul să planifici itinerariul și activitățile petrecute alături de cei mici, cu ocazia zilei de 1 iunie.

Iată câteva idei:

  • Drumeție în natură sau plimbare cu bicicletele – Alege un traseu ușor prin pădure. Ține cont de vârsta copiilor și alege echipamentele corespunzătoare. Drumeția este o modalitate excelentă de a face mișcare, de a petrece timp de calitate în familie și de a admira frumusețea naturii.
  • Participă la ateliere de pictură, sculptură sau olărit – Caută un atelier de creație, unde copiii pot da frâu liber imaginației și pot crea opere de artă unice. O idee numai bună ar fi să faci o excursie la centrul de ceramică Olari-Horezu, un loc bogat în tradiții și obiceiuri, păstrate și transmise din generație în generație.
  • Mergi la un aquapark – O zi la aquapark este o experiență distractivă pentru întreaga familie. Copiii se pot bucura de tobogane, piscine cu valuri și alte atracții acvatice, în timp ce adulții se pot relaxa la saună sau jacuzzi. După o plimbare prin natură, parchează autorulota de vanzare și delectați-vă împreună cu momente frumoase.

Ziua copilului se apropie cu pași repezi, așa că ar trebui să organizezi din timp o excursie în familie, dedicată exclusiv prichindelului tău. Călătoria pe patru roți este exact ce aveți nevoie pentru a vă delecta împreună cu diverse activități recreative.

Pregătește-ți bagajul și hai în cea mai tare aventură de 1 iunie!

Interior Dcsi.ro (2)

 

 

Related Articles