Alege o baterie ATV 12V pentru performanța vehiculului tău

Componenta cheie a oricărui ATV este bateria. Fără o baterie fiabilă pentru ATV-ul tău, este posibil să întâmpini unele probleme atunci când conduci pe drum sau în afara lui.

Există o mulțime de opțiuni când vine vorba de bateriile pentru ATV, însă, dacă ai nevoie de o baterie ATV 12V, o poți găsi pe crea mai bună, care să ofere cea mai bună performanță. Elementele cheie ale unui ATV bun nu includ întotdeauna capacitatea mare. De fapt, ATV-urile folosesc foarte puțină energie electrică în comparație cu o mașină de dimensiuni mari. Din acest motiv, este mai bine să te concentrezi pe o baterie care poate furniza energia necesară, mai mult decât una de capacitate mare. Ceea ce este caracteristic oricărui ATV este rezistența la vibrații și căldură. Poți găsi baterii de 12V pentru ATV de la mulți producători și poți ține cont de acest lucru.

Bateriile 12 volți pentru ATV și o ieșire de 12 amperi/oră sunt destinate ATV-urilor moderne cu o tensiune de bord de 12 volți. Bateriile cu litiu sunt deosebit de compacte și ușoare și cu toate acestea, experții recomandă bateriile cu gel, care nu necesită întreținere și sunt ușor de utilizat. Curentul de testare la rece este relevant pentru o baterie puternică de 12 V și 12 Ah și aceasta ar trebui să fie de cel puțin 120 A.

Baterie ATV 12V – Caracteristici

O baterie ATV 12V fabricată de o marcă bine consacrată în industria ATV-urilor, asigură că poți conta pe ea pentru a rezista la cele mai dure teste de performanță. Poate avea o capacitate de 6,5 Ah, 7 Ah, 9 Ah, sau 12 Ah și poate porni cu ușurință în condiții de frig. Acest lucru o face una dintre cele mai fiabile opțiuni disponibile. În general aceste baterii nu necesită întreținere, ceea ce le face o alegere excelentă pentru conducătorii obișnuiți de ATV. Poți merge la plimbare oricând dorești, fără să-ți faci griji cu privire la întreținere.

O baterie ATV 12V are un design etanș, care evită scurgerea electrolitului și oferă siguranță suplimentară în timpul funcționării. Dimensiunea compactă îți permite să o instalezi în mod convenabil și să nu crești sarcina existentă pe ATV. Capacitatea mare de pornire este deosebit de importantă în medii cu temperatură scăzută, unde pornirea motorului poate fi dificilă. Durata de viață depinde de mai mulți factori, inclusiv de calitatea bateriei și de condițiile de funcționare. În medie, bateriile pentru ATV au o durată de viață de 3 până la 5 ani.

Related Articles